FORGOT YOUR DETAILS?

Hvem er jeg

Gjennom mine sju år i Barcelona er jeg blitt veldig glad i denne fantastiske byen, og jeg oppdager fortsatt nye kroker i selve byen og utenfor. Jeg hjelper deg med å organisere en annerledes tur. Du kan bla gjennom tilbudene på nettsiden, og du kan komme med egne forslag og ideer. Fortell oss hva du ønsker å oppleve i Katalonia, så ordner vi det. Jeg legger min kunnskap om regionen og min lidenskap i servicen jeg yter. Jeg jobber, dere nyter.

Hva gjør jeg

Stort sett gjør jeg så mye eller så lite som kundene mine ønsker. Jeg kan skreddersy turer fra a til å, og jeg står like fullt til tjeneste hvis dere ønsker hjelp til å organisere en aktivitet eller en utflykt. Er dere en gruppe, så kan aktiviteter du finner på nettsiden tilpasses etter behov. Det er din tur, og sammen med mine kunnskapsrike lokale samarbeidspartnere hjelper jeg deg å gjøre den ekstra minneverdig.

Jeg gleder meg til å slå av en prat med deg!

Hvorfor velge Taste of BCN

Jeg kjenner Barcelona som min egen lomme og jeg har flotte lokale samarbeidspartnere. Vi kan gi deg det lille ekstra. Vi gir råd og tips om uteliv, vinturer, museer, festivaler og restauranter. Vi kan reservere billetter til det meste, og vi organiserer enestående visninger og andre spennende aktiviteter.

GJENNOM SJU FANTASTISKE ÅR I BARCELONA HAR JEG FUNNET FINE, HYGGELIGE STEDER FOR DEG.
TA EN TUR INNOM OG SE NOE AV DET VI HAR Å TILBY.

TOP